Welkom!

Welkom op de site van Stable Style!

Al enige tijd geleden kwam ik erachter dat het moelijk was om voor mijn nogal brede Quarterhorse een passende deken te vinden die niet ging schuren en vooral comfortabel lag. Even heb ik het idee gehad om zelf dekens te laten maken met de details en pasvormen van merken die ik mooi vond. Mijn paard heeft in die tijd ontzettend vaak als model moeten fungeren, maar geen enkele deken was helemaal naar mijn wens.
In mijn zoektocht kwam ik steeds weer terug bij Schneiders, een familiebedrijf uit Amerika met hun eigen label. Ik besloot dat ik deze kwaliteitsdekens met prachtige pasvorm en handige details hier wilde verkopen zodat ze ook in Nederland voor iedereen bereikbaar zijn. Zodoende is Stable Style ontstaan.

Dekens met een hippe print zijn te gek, maar als je je paard elke dag aantreft met een deken die afgezakt is, die schuurplekken veroorzaakt of die het paard zelf probeert stuk te maken dan kan dit niet comfortabel zijn. Met een deken van Schneiders koopt u een product waar uw paard een aantal jaren plezier van zal hebben!

Om niet alleen de eigenaren van Quarterhorses te bedienen, en Schneiders voor ongeveer elk type paard een passende deken heeft, verkopen wij ook dekens die geschikt zijn voor bijvoorbeeld het KWPN-type paard.
Stable Style heeft daarom dekens die geschikt zijn voor paarden met zowel hoge als lage schoft, brede en smalle borst, ronde billen of paarden met minder ronde billen.

Naast de dekens verkoopt Stable Style verzorgingsproducten onder eigen label. Zorgvuldig uitgekozen producten met fijne kenmerken om uw paard in de watten te leggen.

Vragen zijn altijd welkom via ons contactformulier!

Met vriendelijke groet,

Maud
Stable Style
 
Foto